Sign up Now: YogaCamp

Ga met Ambre, Rosanne en Erwin mee naar de Spaanse finca Campo Crudo nabij Tortosa en beleef een heerlijke week vol met yoga, zon, lekker eten en drinken en veel tijd voor ontspanning. Deze yogavakantie vindt plaats van zaterdag 7 tot en met 14 mei.

Dagelijks bieden we een ochtend- en avond yogales aan in verschillende stijlen(*). Daarnaast kun je ook meedoen met meditatiesessies. We organiseren verschillende uitstapjes in de prachtige omgeving van Tortosa. Ook bied Ambre een Sup Yoga workshop aan (excl.). Wil je lekker gemasseerd worden? Rosanne geeft Ayurvedische Yogamassages en Erwin Indiase hoofdmassages (excl.).

Genoeg te doen dus, maar als je liever er even zelf op uit gaat of lekker met een boek in de tuin wilt zitten is dat natuurlijk prima. Alles naar eigen invulling.

We zijn in Spanje dus natuurlijk is het mogelijk om een lekker wijntje te drinken (excl.). We eten zoveel mogelijk vers, lokaal en biologisch, en er zijn vegetarische opties.

Campo Crudo betekent rauw platteland. Het is een prachtige oude finca op een mooi landgoed met wijds uitzicht. De oude stallen zijn verbouwd tot gastenkamers. Het terrein is duurzaam ontwikkeld en praktisch zelfvoorzienend. Ze vangen regenwater op voor de douches en toiletten en maken gebruik van zonne-energie.

De kamers zijn basic maar netjes en deel je met één of twee andere personen. Natuurlijk plaatsen we stellen en vrienden bij elkaar. De douches zijn ook gemeenschappelijk.

Prijs: € 749,- p.p. (tot 1 maart early bird prijs: € 699,- p.p.)

Inclusief:
– Alle yogalessen, meditaties en excursies
– Drie bio maaltijden per dag (vega opties), thee, koffie en water (**)
– 7 nachten verblijf in een gedeelde kamer

Exclusief:
– Vlucht en transfer (Transfer is mogelijk van en naar de luchthaven van Reus. Neem hiervoor contact met ons op)
– Andere drankjes dan thee, koffie en water
– Tijdens het verblijf zullen wij Sup Yoga en massages aanbieden tegen een meerprijs.

(*) op de aankomst- en vertrekdag zijn er geen yogalessen en meditaties
(**) op de aankomstdag is er alleen diner en op de vertrekdag is er vroeg ontbijt.

Voor vragen of boekingen mail je naar yogacamp2016@gmail.com

Share this Post