SUP Yoga Season is Coming

SUP yoga

De trend op yoga gebied die langzamerhand Nederland veroverd.
Je hoeft geen ervaring met yoga of sup te hebben je moet het gewoon eens doen.

Sup Yoga proberen? Doe dat dan bij Ambre op het strand Blijburg (www.blijburg.nl) Bij www.mm-sup.com

Ambre is een van de eerste sup yoga docenten uit Nederland en is een opgeleide vinyasa docent zij geeft workshops en yoga retreats in binnen-en buitenland. Haar opleidingen deed zij o.a. In Thailand, India en Aruba. Deze gepassioneerde sup yoga docenten is opgeleid door Social media sensatie en de BOGA Yoga ambassador Rachel Brathen van Island SUP Aruba.

“Yoga is mijn passie en mijn fulltime job. Maar Yoga op een stand up paddle board is puur liefde. Het is een kadotje en geeft je het ultieme gevoel van ontspanning en dat wil ik met iedereen delen.”

Balanceren op een supboard geeft je het gevoel van vrijheid. Sup yoga is een combinatie van yoga en stand up paddelen. Houd je van water en van yoga? Dan is deze combinatie wat voor jou. Daarnaast verbeterd sup yoga je balans en zorgt voor ontspanning.

De lessen zijn een dynamische vorm van yoga waar veel gewerkt wordt met ademhalingen, kracht en balans. Maar is toegankelijk voor elk niveau.

Ambre en MM-sup zijn teamleden van BOGA en werken graag met dit bepaalde sup board samen. BOGA richt zich speciaal op yogi’s. Dit board heeft de perfecte grip waardoor de yoga oefeningen op het water makkelijk uit te voeren zijn. Voor meer info over BOGA kijk op www.bogaboards.eu

Wil je een lesje volgen stuur ons een bericht

Share this Post